Havana - Reisverslag uit Havana, Cuba van Dirk en Tineke Hummel Springer - WaarBenJij.nu Havana - Reisverslag uit Havana, Cuba van Dirk en Tineke Hummel Springer - WaarBenJij.nu

Havana

Door: dirkentineke

Blijf op de hoogte en volg Dirk en Tineke

14 Oktober 2008 | Cuba, Havana

Nou we zijn in Havana, Cuba aangekomen. Het is hier 30 graden en blauwe hemel. Om jullie direct maar even jaloers te maken.
We zijn zondagavond geland en opgepikt door de mevrouw van cubaonline zoals beloofd. Het hotel heeft redelijke kamers, die netjes zijn en er gezellig uitzien. De volgende dag, zijn we na een goede nacht, gestart met een informatiebijeenkomst. Om daarna in een convertible buick te stappen uit 1956, voor een stadstour.Fantastisch! Zie de foto's.
Er zat een stadswandeling bij in het oude stadsdeel van Havana en na afloop zijn we maar eens gaan zitten (14.00 uur) voor de lunch. Daarna ergens anders nog wat drinken en toen verder te voet de stad verkennen.
's Avonds eten aan een sfeervol plein, waar het eten van Tineke koud was. Maar wel standaard 10% fooi op de rekening. Dat dachten we niet, dus de tip eraf en dan weg, ze kwamen ons nog na, maar na uitleg dropen ze af. Dus de eerste ervaringen in Cuba zijn wat wisselend, maar toch overwegend positief. De sfeer, de muziek, de mensen, we voelen ons op ons gemak.
Vandaag gaan we met onze huurauto naar het westelijke gedeelte van Cuba.

• 14 Oktober 2008 - 18:46

Agnes:

Het klinkt allemaal weer vreselijk en rot ... (jaloers, ja ik weet het ...). Maar geniet heerlijk van de vakantie en vooral ook van het weer!!!

Groetjes, Agnes, Arjen, Tom en Yuan Yuan (die van het weekend naar Parijs gaan en daarna naar Normandië)

• 15 Oktober 2008 - 12:10

Jo:

Hallo, Vanuit Duiven een fijne vacantie gewenst,
    JO

• 15 Oktober 2008 - 15:16

Anja:

Wij hadden een uitstekend hotel in Paterswolde. Helaas maar weinig van de omgeving gezien.
    Wel voorzichtig zijn hoor, daar in Cuba.
    Groeten van Anja

• 17 Oktober 2008 - 18:54

Inge:

Hey luitjes,

Hoop dat jullie het naar je zin hebben. vast wel. geniet er maar van, vooral van dat heerlijke weer. Hier is het knudde, al die vallende blaadjes, storm en regen. Gelukkig ben ik niet jaloers aangelegd (nou een beetje dan)

Doei Inge